FruitFAN is een initiatief van Platenburg Groenten & Fruit

FruitFan is een initiatief van Platenburg Groente & Fruit. Platenburg is een echt familiebedrijf. Sinds 2005 staat Jan- Maarten Platenburg aan het roer.

Hij heeft het bedrijf van zijn moeder overgenomen die ruim 50 jaar lang met hart en ziel op alle weekmarkten in de regio heeft gestaan. Op 15 jarige leeftijd begon zij al met het venten aan de deur onder de naam van “ Het Groentemeisje”. Jan- Maarten heeft het inkopen van een goede kwaliteit fruit in zijn genen.

Platenburg Groente en Fruit staat in de regio bekend om zijn goede kwaliteit en hiermee zijn zij  tot op de dag van vandaag succesvol mee gebleven. In 2018 wordt het tijd om te veranderen van structuur en zo het bedrijf naar de toekomst toe voort te zetten. Als je altijd doet wat je deed krijg je wat je altijd kreeg.

Een familiebedrijf is het nog steeds. Jan- Maarten  start in 2018 met zijn partner Remy Pronk het bedrijf FruitFan. Gemak dient de mens. Zij spelen daar met hun vernieuwende concept op in.

FruitFan ontzorgt u thuis en op het werk. Of zoals Jan- Maarten en Remy zeggen “ Wij zijn Fan van ons Fruit! U toch ook?” .