Persoonlijke service, onze specialiteit

Ons team staat dagelijks voor u klaar om het verste en lekkerste fruit voor u in te kopen en bij u thuis of op het werk af te leveren. Zij zijn voor ons de key-factor in het succes van FruitFAN.

Ontmoet onze toppers hieronder!

JAN MAARTEN PLATENBURG
INKOPER & EIGENAAR

Jan – Maarten koopt voor FruitFAN de best verkrijgbare kwaliteit fruit in. Hij proeft alles zelf, zodat hij weet wat er verkocht wordt. Jan-Maarten heeft al 30 jaar ervaring in deze sector en hierdoor kan hij u garanderen dat hij alleen de allerbeste kwaliteit inkoopt en vaak direct van de bron. Jan-Maarten stamt uit een familie die sinds 1955 al actief zijn in het fruit. Mede door deze jarenlange ervaring kan FruitFAN zich onderscheiden van andere aanbieders. Heeft u een voorkeur voor een merk appels, zoals Jazz, Pink Lady, Kanzi? Op zoek naar het lekkerste bergfruit, zoals sinaasappels en mandarijnen dan heeft u met FruitFAN de beste partner gevonden in de regio!

REMY PRONK
SALES

Remy Pronk (partner van Jan-Maarten) heeft 23 jaar sales ervaring in de Food. Remy heeft haar passie voor Food omgezet in het concept FruitFAN. Fruit leveren op maat waarin gemak voorop staat en persoonlijke aandacht, kwaliteit en service verlenen bovenaan staan. Aandacht voor de klant is voor Remy en FruitFAN een pré!

Bart De goede
Promotie Medewerker

Bart is een enthousiaste medewerker van FruitFAN die u graag de allerbeste service wilt verlenen. Bart is onze topper en hij is in verschillende rollen actief binnen FruitFAN

Babs de Goede
promotie medewerker

Babs is de grootste fan van FruitFAN. Zij eet het liefste de hele dag door de allerlekkerste appels en geniet van al het seizoensfruit. Babs is met name actief in onze FruitVAN on wheels die inzetbaar is voor diverse gelegenheden. Zij serveert voor u de allerlekkerste smoothies van 100% vers gesneden fruit.