Een gezonde levensstijl is belangrijk voor u zelf en voor uw werknemers.

Staat vitaliteit hoog op uw agenda? Maak dan kennis met FruitFAN. Wij bieden fruitconcepten op maat. Werkfruit biedt veel voordelen voor zowel de werknemer als de werkgever.

Een werknemer ervaart dit extraatje als persoonlijke aandacht en waardering. Deze persoonlijke aandacht betaalt zich terug. U stimuleert hiermee ook een gezonde levensstijl & behoefte. Dit zal resulteren in een hoger energielevel van uw medewerkers, deze zullen beter presteren en in de loop van de tijd zal dit helpen om het ziekteverzuim te verminderen. Voldoende inname van vitaminen verhoogt immers de weerstand en voorkomt dat mensen uitvallen. Bovendien valt werkfruit onder de nihilwaardering. Hierdoor is het volledig aftrekbaar en heeft het geen invloed op de 1,2% vrije ruimte en ook dat is mooi meegenomen!

 Naast werkfruit voor uw medewerkers verzorgen wij ook gezonde tussendoortjes voor uw vergaderingen of bijeenkomsten. Kijk ook eens naar onze FruitVAN on wheels voor uw personeelsbijeenkomsten of feesten.

Word ook FruitFAN en neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag een offerte aan

Duurzame display

Wij leveren het fruit in mooie duurzame houten display’s. De fruitkrat zorgt niet alleen voor gezonde medewerkers, maar draagt ook bij aan een mooi interieur.

FruitFAN zorgt ervoor dat het verstrekken van fruit goed is geregeld en de gezonde boodschap sterk wordt gecommuniceerd. Medewerkers worden er echt blij van!

De chauffeur komt volgens afspraak 1 of  2x per week bij u de kratjes omwisselen, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Display kan ook geleverd worden in de kleinere variant met 1 krat gevuld met 50 stuks fruit. De display kan op aanvraag op maat gedecoreerd worden met uw eigen logo.

Gezond en energiek vergaderen?

Wie wil dit nou niet?  Wist u dat groente snacken stress verlagend werkt? Voorkom inkak momenten tijdens uw vergaderingen. Bestel de groente snack schalen voor op uw vergadertafel. Het is niet alleen gezond het brengt ook kleur op uw tafel. Al verkrijgbaar vanaf 10 personen.